Nationalpark Mols Bjerge i høring

Udsigt til Kalø slotsruin

Udsigt til Kalø slotsruin

Miljøministeriet har nu udsendt forslag til Nationalpark Mols Bjerge, der kan downloades fra www.skovognatur.dk/Love/Hoeringer/NationalparkMols.htm. Man kan også læse mere på www.danmarksnationalparker.dk. Her kan man også deltage i debatten med idéer og forslag. Skov- og Naturstyrelsen og Syddjurs Kommune arrangerer offentligt møde d. 7. maj, samt tur i området d. 24. maj.

Nationalpark Mols Bjerge dækker ca. 18.000 hektar og omfatter store skovområder samt overdrev, søer, kyst- og havområder. Ebeltoft By og de omkringliggende landsbyer og sommerhusområder er ligeledes omfattet af parken.

Forslaget er til offentlig høring indtil d. 30. juni 2009 og DOF er i gang med at udarbejde høringssvar.

Dette indlæg blev udgivet i Naturpolitik. Bogmærk permalinket.