Fugle i Østjylland

Så er lokalafdelingens rapport om fuglelivets tilstand i Østjylland endnu engang udkommet og sendt til de der har ønsket at modtage den.

Vi starter nu på at skrive rapporten FUGLE I ØSTJYLLAND 2014 men savner meget hårdt nogle østjyske fuglefolk der har lyst og tid til at bidrage til rapporten. Mest akut mangler vi skribenter til bl.a. lommer, svaner, ryler, kjover, måger, terne, alkefugle, spætter, kragefugle og nogle af småfuglene. Har du lyst til ud fra data i DOFbasen at skrive om mellemkjoveinvasionen, spætternes udbredelse eller forekomsten af korsnæb i Østjylland i 2014, så kontakt Peter Lange (KLIK HER). Man får selvfølgelig en oplæring, og der er en skrivevejledning.
Vi er også interesseret i gode fotos af fugle fra Østjylland fra 2014.

Tidligere versioner finder du på lokalrapportens side

Dette indlæg blev udgivet i Rapporter. Bogmærk permalinket.