Naturhistorisk Museum søger frivillige i fuglesamlingerne

Naturhistorisk Museum søger fugle- og naturinteresserede frivillige, der vil hjælpe med at gennemgå og registrere den unikke samling af udstoppede fugle, der findes i museets udstilling og magasin.

Opgaverne vil være at gennemgå samlingerne af udstoppede fugle i magasiner og udstillinger med henblik på at registrere alle præparaterne i vores digitale database. Vi vil opbygge et stærkt team af dygtige og dedikerede ornitologer, der vil hjælpe med denne centrale del af museets opgave. Vi forventer at du er fortrolig med artsbestemmelse af danske fugle, er omhyggelig og detaljeorienteret og fortrolig med computere på almindeligt brugerniveau. Vi håber, at du vil kunne være til stede på museet minimum en gang om ugen. En vagt vil typisk være på 3-4 timer og foregå sammen med andre frivillige og ansatte.

Hvis du vil høre mere om muligheden for at hjælpe til i museets fuglesamling kan du kontakte kurator Hans Viborg Kristensen, tlf: 40 27 13 73 eller hans@nathist.dk

Dette indlæg blev udgivet i Fugle. Bogmærk permalinket.

3 svar til Naturhistorisk Museum søger frivillige i fuglesamlingerne

 1. Peter Thomsen skriver:

  Fantastisk fristende – det må jeg sige.
  Desværre tillader mine andre gøremål ikke at tilmelde mig. Det vil være useriøst, men hvor er Jens Ki…. Det er jo lige ham om igen.

 2. john fuhlendorff skriver:

  jeg er ikke uddannet ornitolog men kun været amatør siden jeg som barn løste opgaver på naturhistorisk museum hver uge

 3. Per Madsen skriver:

  Fantastisk chance for at være med til en videnskabelig indgang til fugleverden. Jeg håber at jeg må deltage.

Der er lukket for kommentarer.