Fuglestemmekursus for begyndere

DOF Østjylland udbyder nu igen et fuglestemmekursus for begyndere for alle interesserede medlemmer af DOF. Kurset afholdes i april-maj og indbefatter otte mødeaftener á to timer på hverdage, samt fire ekskursioner (hver ca. tre timer) i weekender. På kurset vil du med hjælp af en kompetent underviser få både teoretisk og praktisk træning i ca. 50 danske fuglearter, så du bedre kan genkende fuglestemmerne efterfølgende. Mødeaftenerne bliver på  Naturhistorisk Museum bygning 1141 i  Bio-X lokalet med indgang fra Ole Worms Alle kl. 19-21, og ekskursionerne bliver aftalt nærmere den første aften. Prisen for deltagelse er 875 kr. Max 20 deltagere. Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet på e-mail til Peter Hjeds (KLIK HER). Ved tilmelding får du svar på, om du har fået plads på kurset, hvorefter du indbetaler kursusafgiften. Kurset gennemføres ved min. 12 deltagere. Kursusleder: Peter Hjeds.

Dato for mødeaftener: 6/4, 13/4, 20/4, 27/4, 4/5, 11/5, 18/5 og 25/5

Dette indlæg blev udgivet i Kurser. Bogmærk permalinket.