To nye fugletårne i Alling Å-dal

p1030259I forbindelse med naturgenopretningsprojektet i Alling Å-dal har Naturstyrelsen bygget to nye fugletårne. Det ene står vest for Clausholm med fin udsigt mod nord over en stor del af ådalen, og det andet er et handicapvenligt tårn i skovbrynet ved Mygind Skov øst for Clausholm. Ved det vestlige tårn går en natursti ned til Alling Å og videre til et rekreativt areal med shelters, bålhytte og toilet.

Efter naturgenopretningen må vi forvente at moserne og engene vil tiltrække en del forskellige fuglearter især til foråret og vi kan kun opfordre folk til at besøge de to tårne, nyde udsigterne, og indtaste fugleobservationerne i DOF-basen!

Læs mere om det vestlige tårn eller det østlige tårn.

Dette indlæg blev udgivet i Lokaliteter. Bogmærk permalinket.