42. gang!

Blåmejse

Ja, så mange gange bliver det til når dette års punkttællinger af ynglefugle er overstået, og du kan stadig nå at være med!

Punkttællingsprogrammet er ubetinget DOF’s længstvarende projekt, men det er samtidig også det vigtigste idet det er det eneste der holder øje med udviklingen i Danmarks mest almindelige ynglefugle, og dermed kan sige noget om tilstanden af naturen i de forskellige naturtyper.

Læs nærmere om projektet på DOF’s side om punkttællingerne – KLIK HER – og tilmeld dig allerede i dag til Thomas Vikstrøm (thomas.vikstroem@dof.dk ) eller Ole Jensen (ofj@ofj.dk)

Der kan altid bruges flere punkttællingsruter, og du vælger selv din rute, men især nord for Randers, mellem Randers og Århus, og i den vestlige del af lokalafdelingens område mangler der ruter.

Hvis du vil have en snak om projektet inden du tilmelder dig er du også altid velkommen til at ringe til mig (Ole Jensen) på 2329 0118, jeg hjælper også gerne hvis du har spørgsmål i forbindelse med indtastningen.

Hvis du deltager i Atlas projektet er det jo nu sidste år der skal indsamles data til dette, så dermed er der en oplagt mulighed for at starte en punkttællingsrute der hvor du nu laver dine Atlas undersøgelser.

Dette indlæg blev udgivet i Projekter. Bogmærk permalinket.