Velkommen til DOF Østjyllands nye hjemmeside

findsmiley

Velkommen til DOF Østjylland nye hjemmeside!

Vi har nu valgt at omlægge vores mere end 10 år gamle hjemmeside til nyt design, som er baseret på DOF's skabelon, og derfor fremstår i samme design som den.

Ude til højre finder du en række menupunkter, nogle af dem med undermenuer, hvor du kan klikke dig adgang til det videre indhold. Rækken af billeder herover giver adgang til noget af det nyeste indhold, og er dermed links til nogle af de seneste rapporter der er udgivet under DOF Østjylland.

I rækken af billeder nedenfor får du adgang til nogle af de faste punkter på siden, Gråkragerne, Fuglepigerne, Bogpeters Hytte og en oversigt over fugletårnene i Østjylland. De to sorte felter med tekst er links til kommende arrangementer og til de seneste observationer fra DOF Østjyllands område. Linkene kan du også finde under menupunkteterne "Ture og Møder" ude til venstre. Klik på "Ture og møder arrangeret af DOF Østjylland....." og under menuen "Fugle i Østjylland -> Observationer, klik på se "dagens bemærkelsesværdige observationer"

Bemærk at siden stadig er under opbygning, og at der derfor kan forekomme ændringer i menuer, indhold og til en vis grad i opbygningen, ligesom der kan være fejl i links. Vi forsøger at rette op på dette snarest.

Vi håber i tager godt imod den nye side, men husk at for at den skal være nogenlunde dynamisk, kræves det at der af og til kommer nyt indhold. Vi håber derfor i også vil bidrage til dette, gerne med små indslag fra det daglige liv i felten, rapporter fra ture, som ikke nødvendigvis skal være ture arrangeret i DOF regi, men også gerne fra private ture, indslag om fuglenes liv og færden, spændende observationer, og hvad der nu ellers kan være af interesse omkring fuglene i Østjylland. Send gerne et par fotos med.

Bemærker du nogle fejl, mangler eller uhensigtsmæssigheder på siden, har du forslag til forbedringer, eller finder du links der ikke virker, eller peger et forkert sted hen, hører vi gerne fra dig på mail@dofoj.dk

Venlig hilsen

BESTYRELSEN

Hvidklire ved Alrø. Foto: Ole Jensen

Hvidklire